Divendres 30 – 17:15h : Tall per manteniment TRSAJuliol22-TRSATorreDelPalau

November 29th, 2012 by admin No comments »
Està previst que la tarda de demà divendres 30, a  partir de les 17:30 i durant unes hores,  es talli l’enllaç entre els supernodes TRSAJuliol22 i TRSATorreDelPalau per substitució de les antenes per unes de més modernes i més ràpides. Son les que formaven part de l’apadrinament de la troncal.
Els nodes que estiguin a la banda est de Terrassa, majoritariament de TRSASoceitetnord, podràn seguir accedint al proxy de TRSAJuliol22 , però no més enlla.
Els que estiguin a la banda Oest haurien de poder accedir al proxy TRSASantMAteu.

TRSASocietatNord es queda

October 19th, 2012 by admin No comments »

Després de de uns quants dies i varies gestions, finalment TRSASocietatNord es queda on estava, així que la urgència per buscar una nova ubicació ja no la tenim.

URGENT : Trasllat supernode TRSASocietatNord

September 15th, 2012 by admin No comments »

ACTUALITZACIÓ :Després de de uns quants dies i varies gestions, finalment TRSASocietatNord es queda on estava, així que la urgència per buscar una nova ubicació ja no la tenim.

 

Aquest curs comença animat, amb un munt de temes pendents d’abans de l’estiu, però de cop en surt un que reclama tota la atenció. Abans d’acabar aquest setembre, el supernode TRSASocietatNord ha de buscar una altra ubicació degut a un canvi de domicili.

Estem intentant buscar ubicacions alternatives que puguin donar una cobertura similar, així que si coneixeu d’algún punt que pugués  anar bé,  si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres.  Aquest proper divendres 21 de setembre tornarem a fer reunió a l’Ateneu Candela a les 19:30 per seguir el tema

Ens hem posat en contacte amb els propietaris dels nodes operatius enviant-los el següent correu:

————————————————

 

Hola a tothom,
Aquest  correu és personalitzat per a tots els usuaris de guifi Terrassa que  connecteu a la xarxa mitjançant el supernode TRSASocietatNord [1].
- La Situació : 
Per  motius de trasllat de domicili, el supernode de guifi.net  TRSASocietatNord serà baixa a finals d’aquest més de setembre. Això vol  dir que s’haurà de desmuntar i que tots els que hi connecteu deixareu de  tenir accés a guifi.net. Actualment hi ha 9 punts operatius que  connecten a TRSASocietatNord.
- Les propostes : 
En la  reunió de divendres passat ja vam parlar del tema i vam plantejar que  ens cal una nova ubicació on posar-hi el material de TRSAsocietatNord i  que doni una cobertura el màxim de semblant a la actual.  Tot i que vam  pensar alguns punts, cap d’ells esta a punt de forma immediata ja que  s’hi ha d’anar en persona, veure’n les possibilitats fer el muntatge  etc…
- La sol·.icititud : 
A part d’informar-vos  d’aquesta situació també us volem demanar que col·laboreu  en trobar  aquests nou punt que estem buscant. Si coneixeu algun veí proper que  visqui en un edifici alt i pugui estar interessat a connectar a  guifi.net o a cedir un espai a la seva , expliqueu-li que és guifi i què  hi teniu a veure, comenteu-li com hi podria col·laborar o demaneu-li  que us doni un cop de mà per a que us pugueu connectar.
Per  altra banda, segurament caldran mans per desmuntar i muntar tot  l’equipament o per anar a veure possibles ubicacions i fer fotos i/o  surveys,  tothom serà benvingut per donar un cop de mà.
- La trobada
El  proper divendres 14 tornarem a fer reunió a l’Ateneu Candela per parlar  només d’aquest tema i veure si tenim més informació d’aquests punts que  vam parlar. Estaria bé que hi poguéssiu assistir i parlar de tot plegat.
La llista de nodes operatius afectats son els següents:
Esperem que ben aviat poguem trobar una nova ubicació i estar tots connectats.

Salut

————————————————

 

 

 

 

 

 

Apadrinament : Objectiu ASSOLIT!

June 16th, 2012 by admin No comments »

Fa escassament un més vam engegar un apadrinament per millorar la troncal de la xarxa guifi.net a Terrassa, la setmana passada vam tancar l’apadrinament i…

HEM ASSOLIT L’OBJECTIU!!!

gràcies a tots els padrins que hi heu colaborat podem passar a la fase de implementació del projecte. A tots ells se’ls ha enviat aquest correu per informar que demà Diumenge 17 a les 5 de la tarda quedarem a l’Ateneu Candela per començar a configurar els aparells. Hi esteu tots convidats.

————————————————————————————————————————
Benvolguts padrins i madrines,

Com bé sabeu, durant les últimes setmanes hem estat realitzant la primera fase de l’apadrinament col·lectiu de millora de la infraestructura dels enllaços entre els supernodes de Terrassa (http://goo.gl/WtnAZ).

Així doncs, us informem que gràcies a les vostres aportacions hem pogut assolir l’objectiu previst de recaptació per a la primera fase en el termini establert. Per això, volem fer-vos arribar el nostre més sincer agraïment per haver col·laborat a la tasca de mantenir i seguir millorant la xarxa local de Guifi.net a la nostra ciutat, de la que tots en gaudim.

La primera acció que hem realitzat amb caràcter immediat ha estat la compra del material detallat al pressupost , per poder posar-nos-hi a treballar el més aviat possible.

Ara ja tenim el material i volem organitzar una jornada oberta de preparació i configuració col·lectiva dels nous equips per a deixar-los a punt. La data per aquesta acció és DEMÀ DIMENGE 17 de juny a partir de les 17:00 de la tarda, al nostre lloc de reunió habitual, l’Ateneu Candela (truqueu al timbre de la porta petita)
Finalment, farem la instal·lació física dels equips als supernodes assignats, a les que podeu venir a donar un cop de mà o veure com es fa una instal·lació. Si encara no us hi heu inscrit, podeu apuntar-vos a les llistes de correu de Guifi.net Vallès on us mantindrem informats de les dates i el lloc on es faran les millores als supernodes afectats:

https://lists.guifi.net/listinfo/guifi-valles
Tots els padrins i padrines esteu convidats per si voleu participar en qualsevol part del procés o plantejar-nos qualsevol dubte o qüestió. Sense vosaltres no hauria estat possible.

Moltes gràcies de nou per la vostra implicació!
Salutacions cordials,
Terrassa Guifi.net
http://terrassa.guifi.net
http://www.twitter.com/terrassa_guifi