Materials de la presentació guifi.net a Terrassa

June 18th, 2010 by admin Leave a reply »

Presentació de la xarxa guifi net a l'Ateneu Candela de TerrassaAquest dijous 17 de Juny es va fer a l’Ateneu Candela la xerrada presentació de guifi.net a Terrassa amb el lema “molt més que Internet gratis, vine a conèixer una xarxa lliure, oberta, i neutral”.

Durant un parell d’hores vam explicar què es guifi.net, el seu perquè de ser, la seva història, com s’organitza, com funciona, com es fa la xarxa i com ens hi podem connectar. També vam exposar la situació actual de la xarxa a Terrassa, tot convidant a la gent a unir-s’hi i finalment es va fer una petita demostració aprofitant que l’Ateneu forma part de guifi.net

Al acte hi van assistir una cinquantena de persones, que van poder exposar dubtes, reflexions així com intercanviar mails i dades de contacte. En varies vegades es va fer al·lusió a la participació oberta i la cultura de la cooperació a través a les llistes de correu de subscripció oberta, les trobades quinzenals, així com referències a la web de guifi.net, el blog terrassa.guifi.net i el xat per irc de guifi.net.

Aquí teniu tots els materials de la xerrada :

Agraïm a l’Ateneu la ajuda en tot el procés de preparació, difusió (I, II, IIII) i recursos per fer la xerrada, a tots els membres de guifi que van ajudar en tota la logística de la presentació, incloses les reparacions de última hora que els companys de Sabadell i Les planes van fer a l’enllaç amb la troncal. I evidentment als que vau assistir i als que sense venir, en van fer ressò per les xarxes socials.

A PostScriptumRadio, que va emtre la xerrada en directe, també n’han fet una crònica

Aquí deixem algunes fotos:

Advertisement

3 comments

Leave a Reply