Guifi.net ja arriba a Rubí

September 14th, 2011 by admin Leave a reply »

Ahir al vespre es va afegir Rubí al gruix de la xarxa guifi.net, tot i que ja feia uns mesos que havien aparegut alguns supernodes, no va ser fins que els companys de Rubí, juntament amb altres guifaires del vallès, van posar operatiu l’enllaç de 9.3 Km a 5Ghz entre els supernodesRBCastella2 i LPCanCortes.

Actualment a Rubí ja hi ha operatius 4 supernodes i 4 nodes client i de ben segur que aviat hi haurà més serveis disponibles

Cal dir que aquests dos supernodes s’han muntat amb aparells de mikrotik i ubiquiti, amb una configuració que a guifi.net rep el nom de supernodes híbrids.

Per altra banda, fa uns dies es van fer proves de connectivitat Rubí-Terrassa des de RBValladolid22 i TRSASantPereNord (encara en proves) amb molts bons resultats. Així que possiblement tindrem un enllaç directe ben aviat

Advertisement

Leave a Reply