Apadrinament : Objectiu ASSOLIT!

June 16th, 2012 by admin Leave a reply »

Fa escassament un més vam engegar un apadrinament per millorar la troncal de la xarxa guifi.net a Terrassa, la setmana passada vam tancar l’apadrinament i…

HEM ASSOLIT L’OBJECTIU!!!

gràcies a tots els padrins que hi heu colaborat podem passar a la fase de implementació del projecte. A tots ells se’ls ha enviat aquest correu per informar que demà Diumenge 17 a les 5 de la tarda quedarem a l’Ateneu Candela per començar a configurar els aparells. Hi esteu tots convidats.

————————————————————————————————————————
Benvolguts padrins i madrines,

Com bé sabeu, durant les últimes setmanes hem estat realitzant la primera fase de l’apadrinament col·lectiu de millora de la infraestructura dels enllaços entre els supernodes de Terrassa (http://goo.gl/WtnAZ).

Així doncs, us informem que gràcies a les vostres aportacions hem pogut assolir l’objectiu previst de recaptació per a la primera fase en el termini establert. Per això, volem fer-vos arribar el nostre més sincer agraïment per haver col·laborat a la tasca de mantenir i seguir millorant la xarxa local de Guifi.net a la nostra ciutat, de la que tots en gaudim.

La primera acció que hem realitzat amb caràcter immediat ha estat la compra del material detallat al pressupost , per poder posar-nos-hi a treballar el més aviat possible.

Ara ja tenim el material i volem organitzar una jornada oberta de preparació i configuració col·lectiva dels nous equips per a deixar-los a punt. La data per aquesta acció és DEMÀ DIMENGE 17 de juny a partir de les 17:00 de la tarda, al nostre lloc de reunió habitual, l’Ateneu Candela (truqueu al timbre de la porta petita)
Finalment, farem la instal·lació física dels equips als supernodes assignats, a les que podeu venir a donar un cop de mà o veure com es fa una instal·lació. Si encara no us hi heu inscrit, podeu apuntar-vos a les llistes de correu de Guifi.net Vallès on us mantindrem informats de les dates i el lloc on es faran les millores als supernodes afectats:

https://lists.guifi.net/listinfo/guifi-valles
Tots els padrins i padrines esteu convidats per si voleu participar en qualsevol part del procés o plantejar-nos qualsevol dubte o qüestió. Sense vosaltres no hauria estat possible.

Moltes gràcies de nou per la vostra implicació!
Salutacions cordials,
Terrassa Guifi.net
http://terrassa.guifi.net
http://www.twitter.com/terrassa_guifi

Advertisement

Leave a Reply